Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/raklapok/public_html/wp-content/plugins/wc-fields-factory/includes/wcff-order-handler.php on line 52
Minőségpolitika - raklapok.com

MINŐSÉGPOLITIKA

A PALLET SOLUTION Kft. elkötelezetten törekszik a kiváló minőségű termékek értékesítésére a vevői megelégedettség érdekében. A szervezet tevékenysége a raklapok kis-és nagykereskedelme.

A Vevők bizalmának megtartására és erősítésére, valamint a társaság hosszú távú működésének biztosítása érdekében minden munkatárs alapvető tevékenységének tekinti az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint a minőségirányítási rendszer működtetését és folyamatos fejlesztését.

A fentiekre tekintettel a PALLET SOLUTION Kft. vezetése, összhangban a szervezet üzletpolitikai célkitűzéseivel, minőségpolitikáját az alábbiakban teszi közzé:

  • Felismerve, hogy cégünk léte vevőinktől, megrendelőinktől függ, törekednünk kell jelenkori, valamint jövőbeli igényeik megismerésére, és szolgáltatásaink, termékpalettánk folyamatos fejlesztésére.
  • A Szervezet vezetése az üzletpolitikai és minőségcélok kitűzése érdekében, folyamatosan figyelemmel kíséri a külső környezeti változásokat, s azokat értékelve jelöli ki a fejlesztési, piacszerzési irányokat, illetve alakítja ki a cég jövőképét.
  • Fontos célkitűzésünk partnereink elégedettségének biztosítása, és ezzel együtt tevékenységünk folyamatos fenntartása és fejlesztése.
  • A célkitűzések megvalósítása érdekében olyan eredményes Minőségirányítási rendszert kívánunk működtetni, amely garantálja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, s ennek következtében partnereink elégedettségét.

A szervezet vezetősége felelősséget vállal azért, hogy minden tevékenységet az érvényes jogszabályi előírásoknak megfelelően, továbbá az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány előírásaival összhangban végezze, ehhez biztosítja a szükséges erőforrásokat, infrastruktúrát.

A szervezet vezetősége elvárja, hogy minden munkatársa személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a fenti minőségpolitika megvalósításához és a PALLET SOLUTION Kft sikeréhez.

Budapest, 2020.01.18.

Lévai Gábor
ügyvezető