Cégünkről

Pallet Solution Kft. – Raklap megoldás

Pallet Solution Kft. székhelye Budapesten található, a gyártóbázisa Kelet-Magyarországon, Békés megyében helyezkedik el. Vállalkozásunk növekedése a 1998 évi alapítás óta egyenletes, organikus. Az általunk forgalmazott raklapok egyre jelentősebb részét értékesítjük külföldön, emellett a belföldi piacon is jelentős fejlődést értünk el. Mára számos országban vagyunk jelen raklapjainkkal Nyugat Európától a Balkánig. Kiterjedt hazai partnerhálózatuknak köszönhetően gyorsan és költséghatékonyan vállaljuk ügyfeleink teljeskörű kiszolgálását, legyen szó raklap vásárlásáról, vagy bérlésről.

Céljaink

A jövőbeni céljaink közé tartozik, hogy a külföldi pozíciónk megtartása mellett, tovább erősítsük jelenlétünket a hazai piacokon. További célunk, hogy a jövőben Magyarországon, széles körben kiterjesszük a raklap menedzsmenthez kapcsolódó szolgáltatásainkat és a vállalkozások részére hatékonyabbá tegyük a raklapok beszerzését és cseréjét. Bízunk benne, hogy a cégünk által kínált megoldások környezetbarátabb és hatékonyabb választási lehetőség sok kis és közepes vállalatnak.

Minőségpolitikánk

Társaságunk elkötelezte magát a magas szintű munkavégzésre, a megrendelői igények maradéktalan és egyenletes teljesítésére. A minőség mellett törekszünk arra is, hogy termékeink és szolgáltatatásaink árazása megfelelő legyen, így kiváló ár/érték arányt tudunk biztosítani vevőink számára. Alapelvünk az raklapok minőségének magas színvonalú ellenőrzése és biztosítása, úgy hogy azok minden tekintetben feleljenek meg a megrendelő igényeinek.
 

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Új EUR raklap, Használt EUR raklap, Egyutas raklap
Ajánlatkérő
AKCIÓS Szürke EUR raklap

Kedvező Ár és Gyors szállítás

Kérjen árajánlatot! Tovább >>
Akciós Düsseldorf raklapok

raktáron. Hívjon most! Tovább >>